Η νίκη του Ατρόμητου με τον Πανθρακικό έδειξε ένα… δρόμο στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Καραγκούνη, Καραμάνο και Πίτου Γκαρσία να έρχονται από τον πάγκο και να… δίνουν το παιχνίδι στην ομάδα του Περιστερίου.

Στα ίδια μονοπάτια αναμένεται να βαδίσει και κόντρα στον Πανιώνιο. Στην προπόνηση της Πέμπτης «έδειξε» πως προετοιμάζει για βασικούς τους τρεις παίκτες, ενώ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Ιγκλέσιας.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιτάνζ ήταν στο τέρμα, ο Σκόνδρας (ξεπέρασε την ίωση και είναι έτοιμος) δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Πίτου Γκαρσία. Δεξιά ο Θανάσης Καραγκούνης, αριστερά ο Τάσος Καραμάνος και στην κορυφή ο Κούτσι.

Όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας. Κανονικά προπονήθηκε και ο Μπρίτο, ο οποίος θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως και στην ενδεκάδα. Οι προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου θα δείξουν πλήρως τα πλάνα του Βόσνιου τεχνικού.

Πηγή: sport-fm.gr