Ένας παίκτης που η ποδοσφαιρική ΑΕΚ περίμενε για πάνω από τέσσερις μήνες, έφτασε σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη με έναν ποιοτικό χαφ, που θα συνδυάζει δημιουργικά με καλά ανασταλτικά χαρακτηριστικά ήταν δεδομένη και πλέον ο Νέναντ Κρστίσιτς είναι εδώ για να τα καλύψει.

Ο 28χρονος διεθνής Σέρβος έφτασε στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγο του, τα τρία παιδιά του και τον μάνατζερ του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση. Δεδομένου του αριθμού των ανθρώπων που τον συνόδευαν, φαντάζει δεδομένο ότι τα πάντα έχουν δρομολογηθεί και ότι απομένουν απλώς τα τυπικά.

Αύριο ο Κρστίσιτς αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την οριστικοποίηση του deal. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, ενώ οι υπόλοιπες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι γνωστές.

Ωστόσο, βάσει των σχετικών ρεπορτάζ, οι απολαβές του του θα ξεκινούν από τις 600.000 ευρώ ετησίως και θα φτάσουν στις 750.000 την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του. Όσον αφορά τους πρωταθλητές Σερβίας, αναμένεται να εισπράξουν ένα ποσό της τάξης των 500 χιλ. ευρώ.