Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Τζένοα απαντώντας έτσι στους επικριτές τους. Το γκολ του Στεφάν Ελ Σαραουί σταμάτησε το αρνητικό σερί των δύο ηττών αλλά οι «ροσονέρι» χρειάζονται ακόμη βελτίωση.

Ο υπό αμφισβήτηση Αλέγκρι τόνισε ότι η ομάδα του κάνει καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που αξίζει.

«Πάντα ήμουν άνετος όταν η ομάδα κάνει καλές εμφανίσεις», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: «Η κριτική ήταν πολύ σκληρή αν σκεφτεί κανείς αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο.

Το θέμα με το σύλλογο είναι τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος ενώ υπάρχουν και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις για πέναλτι.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Εξασφαλίσαμε το αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε».

Ο Αλεσάντρο Πάτο επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα και ο 45χρονος τεχνικός είπε ότι τον αντικατέστησε λόγω κούρασης:

«Έκανα αλλαγή τον Πάτο επειδή ήταν κουρασμένος. Δεν έπαιξε πολύ τους τελευταίους μήνες, επομένως είναι δύσκολο για αυτόν να είναι στο μέγιστο επίπεδο φυσική κατάστασης.

Γενικά ήταν θετικός και δημιούργησε πολλούς κινδύνους στον αντίπαλο».

Πηγή: sport-fm.gr