Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ρόι Κάρολ. Οι δύο παίκτες είχαν συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αύριο η Βόρειος Ιρλανδία φιλοξενείται από την Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ και ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Έμαθα από εκείνον», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόι Κάρολ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Έπαιζα για δύο χρόνια μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορούσε να μιλήσει αγγλικά όταν ήρθε στην ομάδα, αλλά ούτε εγώ θα μπορούσα», ανέφερε αρχικά ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Δούλεψε πολύ σκληρά όταν ήρθε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έμαθα από εκείνον, ειδικά με τα σουτ που μου έκανε στην προπόνηση».

Στη συνέχεια, ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε: «Έχει βελτιωθεί ως άτομο και είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής και ξέρουμε όλοι τι μπορεί να κάνει».

Καταλήγοντας, ο 34χρονος πορτιέρο: «Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχει δουλέψει αρκετά στο γυμναστήριο, κάτι που φαίνεται έξω στο γήπεδο. Έχει δυναμώσει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό φαίνεται».

Πηγή: sport-fm.gr