Στους βασικούς αντιπάλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Final 4 της Ευρωλίγκας, συγκαταλέγει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Σμόντις.

Μάλιστα, ο πολύπειρος Σλοβένος δεν φαίνεται να υπολογίζει ιδιαίτερα τις Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι που πέρασε ξόδεψαν ένα… καράβι λεφτά για την ενίσχυσή τους.

«Οι γνωστές… φάτσες. Μόλις ξεκίνησε η σεζόν, αλλά μιλώντας για τη δεδομένη στιγμή, οι αντίπαλοι της ΤΣΣΚΑ είναι η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός. Επίσης, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον Παναθηναϊκό ή τη Ρεάλ. Παραδοσιακά επικίνδυνη είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Υπάρχει και η Σιένα, η οποία μπορεί να μην είναι όπως ήταν, αλλά μπορεί να κάνει ζημιές. Γενικά υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων στην Ευρωλίγκα, που είναι πολύ δυνατές. Είναι και οι δύο τουρκικές, Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, οι οποίες μπορεί να κάνουν μία-δύο εκπλήξεις», δήλωσε ο Ματίας Σμόντις στην ιστοσελίδα «Championat.ru», αναφορικά με το ποιες ομάδες θεωρεί ως βασικούς αντιπάλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Πηγή: Sport-fm.gr