Στον Καλίφα Σανκαρέ έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σάκης Τσιώλης, έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες, καθώς ο Σάββας Τσαμπούρης είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τη θέση του αρχηγού των Αρκάδων αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αφήνει τη μεσαία γραμμή, όπου θα επιστρέψει ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε πίσω από τον Περόνε, ενώ τώρα θα επιστρέψει στη θέση του αμυντικού χαφ.

Πίσω από τον Περόνε, πιθανόν να ξεκινήσει ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Αυτά, ενδεχομένως να αλλάξουν, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία ή όχι του Σανκαρέ.

Ο παίκτης, είναι αισιόδοξος πως θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες προφυλάχθηκε προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο γόνατο. Όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες, αφού το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του Τσιώλη.

Πηγή: sport-fm.gr