Η νέα συναυλία που είναι προγραμματισμένη στο ΟΑΚΑ στις 24 Σεπτεμβρίου βάζει… πονοκεφάλους στον Παναθηναϊκό. Δεδομένου ότι τέσσερις μέρες πριν υπάρχει o αγώνας για το Europa League με τη Μάριμπορ, είναι αδύνατο να διεξαχθεί τη Δευτέρα που ακολουθεί, λόγω της συναυλίας ή την Κυριακή, αφού θα χρειαστεί να γίνουν οι κατάλληλες ετοιμασίες στο γήπεδο, ενώ βάσει κανονισμού είναι αδύνατο να παίξουν οι «πράσινοι» το Σάββατο, καθώς πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 48 ώρες από το ματς της Πέμπτης.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει αναβολή του ματς, αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να φορτωθεί πολύ το πρόγραμμα της ομάδας που είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ωε σκέψη υπάρχει και η λύση της διεξαγωγής του αγώνα Κυριακή ή Δευτέρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όμως υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά: η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα βρουν θέση και οι 11.000 κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο, μιας και οι θύρες 6-7 είναι κλειστές. Εντός Αττικής τόσο κόσμο μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο τρία γήπεδα, Νέα Σμύρνη, Ριζούπολη και… Καραϊσκάκη. Η έδρα του Πανιωνίου φαντάζει ως μία καλή λύση, ενώ σενάρια υπάρχουν και για το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας.

Πριν καταλήξουν σε απόφαση για τη στάση που θα ακολουθήσουν στην ΠΑΕ, θα πάρουν τη γνώμη και του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να διασφαλιστεί ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο και δεν θα ταλαιπωρηθεί με την επιβάρυνση του προγράμματός της ή μετακινήσεις.

Κοινό «μέτωπο» για το γήπεδο
Συμπορεύονται στο θέμα του γηπέδου του Βοτανικού ΠΑΕ, Ερασιτέχνης και Δήμος Αθηναίων. Οι τρεις πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν μνημόνιο με τις αλλαγές που επιθυμούν να γίνουν στο προεδρικό διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση και θέτουν βέτο να μην γκρεμιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης», αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα γήπεδο στο Βοτανικό. Πέρα από αυτό, σημαντικό πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η χρηματοδότηση του έργου.

Λέτο… του χρόνου
Ο Σεμπαστιάν Λέτο ετοιμάζεται να πετάξει τις πατερίτσες και να αρχίσει να περπατά μόνος του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στην Ιταλία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα επιστρέψει στη δράση την τρέχουσα σεζόν. Στον Παναθηναϊκό έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή και πρώτο μέλημά τους είναι ο «Σέμπα» να επιστρέψει υγιής και δυνατός, στα επίπεδα που ήταν προ τραυματισμού του κι όχι να βιαστεί να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα με κίνδυνο υποτροπής που θα τον πάει ακόμη πιο πίσω.

Πηγή: sport-fm.gr