Το κενό που άφησε ο Μπόγιαν Κρκιτς δεν θα καλυφθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για τη Ρόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ για το δανεισμό του Τζουζέπε Ρόσι, που, όμως, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του επόμενου έτους.

Η μετακίνηση του Μπόγιαν Κρκιτς από τη Ρόμα στη Μίλαν έχει ολοκληρωθεί και ο Ζντένεκ Ζέμαν χάνει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση από την επίθεση της ομάδας του. Οι άνθρωποι, όμως, της Ρόμα δεν είναι διατεθειμένοι να αντικαταστήσουν τον Ισπανό άμεσα, αφού οι μεταγραφικές… αναζητήσεις τους, αφορούν στο μέλλον.

Σύμφωνα με την «Corriere dello sport» η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εκείνη της Βιγιαρεάλ για το δανεισμό του Τζουζέπε Ρόσι. Οι συζητήσεις αυτές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ενήμερος είναι και ο παίκτης, ο οποίος εκπροσωπείται από τον μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο.

Η πρόταση της Ρόμα αφορά στο δανεισμό του Ρόσι από τον Ιανουάριο, με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να επαναπατριστεί και θεωρεί πως η Ρόμα είναι η καταλληλότερη ομάδα για να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, ενώ και ο Ζέμαν έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την αξία του Ιταλού επιθετικού.

Πηγή: sport-fm.gr