Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Κουίνσι για να κλείσει και τυπικά ένα ακόμη μεταγραφικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος ήταν προγραμματισμένο να φτάσει τα ξημερώματα αλλά ένα πρόβλημα του μάνατζέρ του τον υποχρέωσε να μεταφέρει την άφιξή του για λίγες ώρες.

Ο Κουίνσι υπολογίζεται να είναι στην Αθήνα στις 12:00, και μέσα στην ημέρα να περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Εάν δεν προλάβει θα υπογράψει αύριο το πρωί.

Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα του Γκανέζου είναι να αρχίσει άμεσα προπονήσεις για να μπορέσει να είναι έτοιμος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα δύο παιχνίδι του τριφυλλιού με την Μάλαγα.

Πιθανότατα η πρώτη του προπόνηση θα γίνει αύριο. Από αυτή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα καταλάβει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Γκανέζος και εάν μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι με την Ισπανική ομάδα.

Σήμερα όλοι οι παίκτες του έχουν ρεπό μετά από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Αύριο μαζί με τον Κουίνσι αναμένεται να προσπαθήσει και ο Πάπε Σο να γυμναστεί σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Σκοπός είναι να μπορέσει να ενισχύσει το τριφύλλι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλαγα.

Πηγή: sport-fm.gr