Μέσα στα τόσα προβλήματα, αγωνιστικά και όχι μόνο, να και μία ευχάριστη είδηση για την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Κοντοές ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και αναχωρεί για την Αγγλία, προκειμένου να ενσωματωθεί, έστω και για λίγες ημέρες, στην προετοιμασία της ομάδας. Ο αμυντικός της «Ένωσης» θα εξεταστεί και αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για λίγο στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην Έβερτον.

Ο Βαγγέλης Βλάχος ποντάρει πολλά στην παρουσία του Γιάννη Κοντοέ, τον οποίο υπολογίζει για όλες τις θέσεις της άμυνας, ακόμη και γι’ αυτή του αμυντικού χαφ.

Παυλής: «Έχω πάρα πολλά να δώσω»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κερδίσει θέση στη νέα ΑΕΚ δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής στο Novasports, αν κι αναγνωρίζει πως χρειάζεται χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό. «Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείχνω πράγματα στον προπονητή μου, έτσι ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να παραμείνω στην ομάδα. Αν είμαι εγώ σε καλύτερη κατάσταση από άλλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Άλλοι θα το κρίνουν. Έχω πάρα πολλά ακόμα να δώσω και θα προσπαθήσω το καλύτερο για την ομάδα μου», τόνισε ο νεαρός επιθετικός.

Ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα. Δεν τα κατάφερα να επιστρέψω ακόμα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω και να πάνε όλα καλά», τόνισε ο νεαρός επιθετικός, που αισιοδοξεί. «Ταλέντο και ποιότητα υπάρχει πάρα πολύ στην ομάδα. Ειδικά τα νεαρά παιδιά που έχουν ανέβει από τη δεύτερη ομάδα είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, μαζί και εγώ που έχω κάποιες παραστάσεις παραπάνω, και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και όλοι μας πρέπει να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτούς του ποδοσφαιριστές για να βοηθάμε τους εαυτούς μας πρώτα από όλα και μετά την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr