Στο μαχητικό πνεύμα των Σκοτσέζων ποδοσφαιριστών στάθηκε ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, αναφορικά με το κυριότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με την Μάδεργουέλ.

Ο Γάλλος στόπερ, στην εκδήλωση της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού δήλωσε επίσης πως η ομάδα φέτος είναι νέα και είναι στο χέρι των «πιτσιρικάδων» να αρπάξουν την ευκαιρία τους ώστε να καθιερωθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουμσόνγκ:

«Είναι πολύ ωραία η νέα εμφάνιση, αλλά το ιδανικό είναι να συνδυαστούν και με τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό που θα χαρούμε είναι να έχουμε σωστά αποτελέσματα μαζί με ωραίες εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός πάει βήμα-βήμα και έχουν έρθει καινούριοι παίκτες στην ομάδα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Έχουμε νέα παιδιά και είναι στο χέρι τους να αποδείξουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα και να αρπάξουν την ευκαιρία.

Γνωρίζω πως οι Σκοτσέζοι ποδοσφαιριστές διακρίνονται από το μαχητικό πνεύμα και μπορούν με αυτό τον τρόπο να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Παλεύουν πάρα πολύ και θα είναι αρκετά δύσκολο το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, με το κοινό τους να τους παροτρύνει. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο κρίσιμο, αλλά πάντα, μέχρι το επόμενο».

Πηγή: Sport-fm.gr