Δεν έχουν τέλος τα μεταγραφικά «χαστούκια» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βλέπει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να την απορρίπτουν. Έτσι, μετά το «όχι» του Ζερόμ Μπόατενγκ, γιατί θεωρεί ότι με την Μπάγερν είναι πιο πιθανό να κατακτήσει το Champions League και τη… χυλόπιτα από Άξελ Βίτσελ, που προτίμησε τελικά την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήρθε νέα απόρριψη, αυτήν τη φορά από τον Ντιέγκο Γοδίν.

Ο Ουρουγουανός στόπερ δεν δελεάζεται από την προοπτική να αγωνιστεί στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς αυτό που φαίνεται να επιθυμεί, σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Ισπανία και την Αγγλία, είναι η παραμονή του στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Άλλωστε, τα 20 εκατ. ευρώ της ρήτρας του αρχηγού των «ροχιμπλάνκος» δεν μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο για τη Γιουνάιτεντ, αλλά μόνο ο ίδιος ο παίκτης.

Το όνομα του Γοδίν είχε ακουστεί πριν από περίπου μερικές εβδομάδες και για τη Γιουβέντους, ωστόσο από τον ιταλικό σύλλογο γνώριζαν την επιθυμία του 32χρονου και την πρόθεσή του για υπογραφή νέου συμβολαίου με την Ατλέτικο και δεν έκαναν κάποια κίνηση.