Αύριο Παρασκευή η Εθνική ομάδα αναχωρεί για Τουρκία και συγκεκριμένα την Άγκυρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τους γείτονες στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια μπαράζ που δίνουν την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σήμερα οι διεθνείς παραμονή της αναχώρησής τους είχαν μια πολύ ευχάριστη όπως εξελίχθηκε επίσκεψη και θα ταξιδέψουν έχοντας ένα επιπλέον κίνητρο. Συγκεκριμένα στην Παιανία βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και αφού τους ευχήθηκαν τα καλύτερα άφησαν το καλύτερο για το τέλος. Και όταν λέμε καλύτερο εννοούμε το πριμ πρόκρισης που θα φτάσει τις 100.000 ευρώ, ποσό σαφώς μεγαλύτερο από το αρχικό που είχαν ζητήσει οι παίκτες.

«Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας»

Μιλώντας στους παίκτες ο Αχιλλέας Μαυρομάτης που θα βρίσκεται δίπλα στην Εθνική στην Τουρκία, τόνισε: «Σας μεταφέρω τις ευχές ολόκληρου του ελληνικού βόλεϊ. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας και ξέρουμε ότι θα τα καταφέρετε.
Πιστεύω σε εσάς τους Έλληνες παίκτες και στους προπονητές σας. Σας ευχόμαστε, καλό ταξίδι, καλή επιτυχία και σας ανακοινώνουμε ότι το αίτημά σας για πριμ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Τουρκίας, όχι απλά έγινε δεκτό, αλλά αυξήθηκε στις 100.000 ευρώ».

Πηγή: gazzetta.gr