Κανονικά συμμετείχε ο Κώστας Μανωλάς στην προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Ο νεαρός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο λίγο πριν από τη λήξη του σαββατιάτικου προγράμματος, όμως από το απόγευμα είχε γίνει γνωστό ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάστασή του. Ο 21χρονος παίκτης τέθηκε στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρνίμ και συνέχισε με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους» την προετοιμασία τους.

Η σημερινή προπόνηση άρχισε με ένα ζέστα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ, κάνοντας ασκήσεις που αφορούν τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και τον έλεγχο της μπάλας. Από την πλευρά τους, οι τερματοφύλακες ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου και γυμνάζονταν εντατικά υπό τις οδηγίες των Αλεξούδη και Πιρές.

Αργότερα τα τέσσερα γκρουπ έγιναν δύο και έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, έχοντας χωριστεί σε «μπλε» και «κόκκινους». Με τους πρώτους ήταν οι Κάρολ, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ντιελνά, Γκουλάν, Μοντέστο, Τάτος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Ντιόγκο, Τζιμπούρ. Με τους «κόκκινους» έπαιξαν οι Μέγιερι, Χαβίτο, Παπάζογλου, Σιόβας, Φουστέρ, Φέισα, Ποτουρίδης, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Πάντελιτς.

Σε ακόμη μία προπόνηση βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος σκόραρε για τους «μπλε» με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Αμπντούν από δεξιά. Η απάντηση από τους «κόκκινους» ήταν άμεση, αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νταβίντ Φουστέρ η μπάλα πήγε στον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι «εκτέλεσε» τον Κάρολ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι!

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες άλλαξαν τέρματα στο γήπεδο και πρώτη τους επίθεση οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν (2-1) με ατομική ενέργεια του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Κατά τη διάρκεια του διπλού ο Γιάννης Ζαραδούκας δούλεψε ατομικά, με τον Χρήστο Μουρίκη. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τρέξιμο σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και διατάσεις. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο το πρωί της Δευτέρας, ενώ το πρόγραμμα από αύριο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Κέβιν Μιραλάς, συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους που ακολουθούν.

Πηγή: sport-fm.gr