Νέα παράταση από τη σημαία πήρε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σουηδός δεν επικοινώνησε χθες με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για να τους δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση συμβολαίου.

Έτσι, οι εξελίξεις μεταφέρονται σήμερα, Τρίτη, που όλοι πιστεύουν στο… λιμάνι ότι θα υπάρξει και η απάντηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Θυμίζουμε ότι ο Μέλμπεργκ την Παρασκευή είχε επικοινωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και τους είχε ζητήσει να πάρει λίγες ημέρες παράταση για να σκεφθεί.

Τελικά, η απάντηση δεν ήρθε και στον Ολυμπιακό κάνουν πολλές σκέψεις. Παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η απάντηση δεν υπάρχει απαισιοδοξία.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μέλμπεργκ ζητά συνεχώς κι άλλες ημέρες προθεσμία καθώς περιμένει κάτι από το εξωτερικό.

Για να μην απαντήσει, εκτιμάται ότι ο Μέλμπεργκ δεν έλαβε κάποιο τέτοιο τηλεφώνημα… Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε ενημερώσει καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει δώσει σημάδια ασυνέπειας.

Φυσικά, στον Ολυμπιακό κρατούν μικρό καλάθι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του Σουηδού χωρίς να προεξοφλούν κάτι. Έτσι παρά την αισιοδοξία που υπήρχε έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις άλλες λύσεις παικτών που θα μπορέσουν να προσφέρουν στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: sport-fm.gr