Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα ο Παναθηναϊκός. Ο επιχειρηματίας «ξεμπλόκαρε» τις χορηγίες από την Πειραιώς, συμφώνησε για δάνειο με την Εθνική και μέσα στην άλλη εβδομάδα, εκτός από το ζεστό χρήμα που θα μπει στην ΠΑΕ παίρνει και τις μετοχές του Βαρδινογιάννη.

Τις τελευταίες πέντε μέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθούσε να πάρει δάνειο 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά για να γίνει αυτό, έπρεπε να συνεννοηθεί με την τράπεζα «Πειραιώς» ώστε να «ξεμπλοκάρει» χορηγίες του ΟΠΑΠ και της Nova οι οποίες είχαν δεσμευθεί, λόγω ενός δανείου που είχε πάρει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2010 και δεν είχε αποπληρώσει. Μετά από αρκετά ραντεβού, ο Έλληνας εφοπλιστής τα κατάφερε.

Έτσι, η διαπραγμάτευση με τις τράπεζες στις οποίες αιτήθηκε δάνειο έγινε πιο εύκολη. Και σύμφωνα με τραπεζικές πληροφορίες, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία με την «Εθνική» με τα λεφτά να είναι διαθέσιμα μέχρι της Τετάρτη. Μαζί με τα λεφτά του δανείου, την επόμενη εβδομάδα θα μπούνε και τα χρήματα που έχει μαζέψει ο «Mr ΣΚΑΙ» τα οποία είναι από 1,3 μέχρι 2 εκ. €.

Τέλος, η επόμενη εβδομάδα έχει κι άλλη έκπληξη! Αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «Σωματείο». Αυτό θα «ψήσει» και τον κόσμο να συμμετάσχει στο εγχείρημά του μια και οι οπαδοί κυρίως, έχουν ξεκαθαρίσει πως για να βάλουν χρήματα πρέπει να απεμπλακεί ο Τζίγκερ από την ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr