Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός επιχειρηματίας θα ενημερώσει τους μικρομετόχους, οι οποίοι είχαν πολλές απορίες στην τελευταία Γενική Συνέλευση για το σχέδιο της σωτηρίας του Παναθηναϊκού, όπως το ονομάζει.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 16:00 στο ξενοδοχείο «Caravel».

Παράλληλα, ο «Mr ΣΚΑΪ» προσπαθεί να πάρει ένα δάνειο της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα διατεθούν άμεσα στον Παναθηναϊκό ώστε να ξεπεραστεί προς το παρόν ο σκόπελος των χρεών της ομάδας. Επίσης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται να μπουν κάποια χρήματα στην ΠΑΕ ώστε να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν από το 2011 μήπως και οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν την αδειοδότηση από την UEFA μια και ο χρόνος πιέζει.

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να υπογραφεί το MOU ούτως ώστε να μπορεί να δημοσιοποιηθεί ο τρόπος που οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Βέβαια, οι πολιτικές εξελίξεις και ο μη σχηματισμός κυβέρνησης με την αναγγελία νέων εκλογών, «παγώνουν» λίγο τις εξελίξεις μια και ο κόσμος φοβάται και μπορεί να «φρέναρει» σε τέτοιου τύπου προσπάθειες πιο εύκολα από πριν.

Ξανά με 4-4-2 και μοναδικό στόχο την νίκη

Μετά το 4-3-3 που εφάρμοζε στα τελευταία ματς, ο Φερέιρα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει και πάλι το 4-4-2. Ο κυριότερος λόγος για αυτό, είναι πως θα είναι βασικός ο Κλέιτον, ο οποίος δεν είναι εύκολο να παίξει στα πλάγια και όποτε τον έχει αγωνιστεί εκεί ο Βραζιλιάνος, δεν έπεισε! Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει από την αρχή την νίκη η οποία θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρώτη θέση των play off και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, για την ενδεκάδα. οι απουσίες των Μαρίνου, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλου, Ιωαννίδη, Μπιάρσμιρ, δείχνουν την ξεκάθαρη τετράδα της άμυνας αφού δεν υπάρχουν κι άλλοι… Οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ θα παραταχθούν από δεξιά προς τα αριστερά μπροστά από τον Καρνέζη που θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού».

Στο κέντρο, θα επιστρέψει ο Κατσουράνης που θα πλαισιώσει τον Σιμάο στον άξονα. Δεξιά τους θα είναι ο Ζέκα και αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος. Τέλος, στην επίθεση, ο Κλέιτον θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο και θα είναι πίσω και κοντά στον μοναδικό φορ, Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr