Τη Γιουβέντους χαρακτήρισε φαβορί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Ο τεχνικός της Μίλαν τόνισε πως στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ πρέπει να παίξουν ήρεμα, καθώς επισήμανε πως οι «μπιανκονέρι» είναι η ομάδα που πρέπει να έχει το άγχος.

«Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολική ένταση, η ομάδα που έχει να χάσει κάτι είναι η Γιουβέντους. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι. Πρέπει να παίξουμε με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας πως έχουμε την ικανότητα να πάρουμε τη νίκη και μετά θα δούμε τι θα έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες», ανέφερε ο Αλέγκρι, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Τα πράγματα είναι διαφορετικά μετά το αποτέλεσμα της Τετάρτης (ισοπαλία της Γιουβέντους), καθώς είμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω. Έχουμε το ντέρμπι μπροστά μας, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε την Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι εκείνοι έχουν το παιχνίδι στο χέρι τους.

Όταν χάσαμε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος απογοητευτήκαμε. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί και στέλνω τα συγχαρητήρια μου, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Η Μίλαν βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm