Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης είχε σήμερα συνάντηση με τους Γιώργο Βαλεριάνο και Άρη Σοϊλέδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές, κατόπιν υποδείξεως του Ερνέστο Βαλβέδε, θα δοθούν δανεικοί για να «πάρουν» παιχνίδια στα πόδια τους και επιδίωξη του Μαρινάκη ήταν να τονώσει την ψυχολογία τους. «Σας πιστεύω» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του μεγαλομετόχου, ξεκαθαρίζοντας ότι το μέλλον τους είναι «ερυθρόλευκο».

Ο Ε. Μαρινάκης δείχνει να πιστεύει στους «μικρούς» και όπως χαρακτηριστικά τους τόνισε στην κουβέντα που είχαν, όνειρό του είναι να έχει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός οκτώ παίκτες από την ακαδημία στην ενδεκάδα.

«Ποντάρω σε εσάς και σας πιστεύω. Μπορεί φέτος να μην συνεχίσετε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά να είστε σίγουροι πως θα σας περιμένουμε τη νέα σεζόν να επιστρέψετε ακόμη πιο δυνατοί και έτοιμοι. Να ξέρετε πως σας υπολογίζουμε. Θα είναι καλύτερο για εσάς να δοθείτε δανεικοί για μια χρονιά και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε κάποια άλλη ομάδα. Θα παρακολουθώ την εξέλιξη σας. Πιστεύω σε εσάς. Όνειρο μου να ξέρετε είναι, κάποια στιγμή η ενδεκάδα του Ολυμπιακού να απαρτίζεται από οκτώ ποδοσφαιριστές που να έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας, όπως εσείς».

Πηγή: sport-fm.gr