Ευχάριστα νέα άκουσαν μετά από καιρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού, από τον Δημήτρη Γόντικα, που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες για το οικονομικό ζήτημα, αλλά ζήτησε ταυτόχρονα να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την Κυριακή τον Ολυμπιακό και να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε τις δοκιμές για την ενδεκάδα.

Ενημέρωση για τις πληρωμές

Τις ευχάριστες εξελίξεις και την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ επιβεβαίωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας, που τους γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες (σ.σ. μέχρι την επόμενη εβδομάδα)θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θα ιεραρχήσει τη σειρά των πληρωμών με εκείνους που έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο και εκείνους που βρίσκονται ακόμη στην ομάδα, και ακολούθως θα προβεί και σε έναν διακανονισμό μαζί τους για την πλήρη εξόφλησή τους. Ταυτόχρονα, είπε τους παίκτες ότι είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ενημέρωση, όσον αφορά τα οφειλόμενα.

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος και το «αιώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί. «Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Εσείς πρέπει να κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε. Ασχοληθείτε με ό,τι συμβεί στο γήπεδο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, είναι εκρηκτική η κατάσταση, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε εσάς και την ομάδα», τόνισε.

Σκέψεις για Μπουμσόνγκ, στην κορυφή ο Λάζαρος

Τις πρώτες δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία, ωστόσο, η αυριανή ημέρα θεωρείται η πιο κρίσιμη, όσον αφορά το αρχικό σχήμα, στον «τελικό» της Κυριακής. Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει το τριφύλλι με «γεμάτο» το κέντρο, ώστε να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να κάνει το δικό του παιχνίδι. Με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή των Σιμάο και Βιτόλο στα αμυντικά χαφ.

Από κει και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα αγωνιστεί μπροστά τους ως δημιουργικός, με τον Κατσουράνη να είναι το φαβορί και τον Κλέιτον, να αποτελεί το αουτσάιντερ. Την τριπλέτα της επίθεσης όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Ζέκα, κάτι που σημαίνει ότι ο Τοτσέ θα μείνει στον πάγκο, αφού δεν ικανοποίησε στα τελευταία ματς και ήταν ακίνδυνος. Όσον αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια και τη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Φερέιρα δεν θα προχωρήσει σε αλλαγή και θα διατηρήσει τον Καρνέζη. Στα άκρα της άμυνας θα διατηρηθούν οι Σπυρόπουλος και Μαρίνος, ενώ για το δίδυμο των στόπερ ο Πορτογάλος σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει μετά από πολύ καιρό τον Μπουμσόνγκ, καθώς η χρησιμότητα του στο «ψηλό» παιχνίδι είναι καθοριστική, κόντρα σε έναν αντίπαλο που στηρίζεται πολύ στις στημένες φάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr