Μία απουσία είχε τη Δευτέρα στο απουσιολόγιό του ο Νίκος Νιόπλιας. Συγκεκριμένα από την προπόνηση έλειψε ο Σιμάο. Ο αμυντικός μέσος από την Μοζαμβίκη ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» του συνέστησε να παραμείνει σπίτι του. Σίγουρα πάντως θα αγωνιστεί κανονικά στην φιλική αναμέτρηση με την Τζένοα.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό, το πρόγραμμα περιελάμβανε όπως αναμενόταν πολύ τρέξιμο. Προς το τέλος όμως ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε εντολή οι παίκτες να χωριστούν σε τέσσερις ομάδες έτσι ώστε να παίξουν όλες εναντίον όλων, δίτερμα σε μικρό χώρο.

Η Γκρέμιο θέλει τον Γκάμπριελ δανεικό

Στα μεταγραφικά, εκπρόσωπος της Γκρέμιο θα έρθει αύριο Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον δανεισμό του Γκάμπριελ. Μάλιστα ο πατέρας του παίκτη, αποκάλυψε πωε οι «πράσινοι» θα τον παραχωρήσουν δανεικό χωρίς η ομάδα να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα άλλο, εκτός φυσικά από ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του που ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. «Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Βραζιλία. Οι συζητήσεις όμως πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα, καθώς ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το καθεστώς στο οποίο θα παραχωρηθεί τόνισε: «Ο Γκάμπριελ θα έρθει ως δανεικός. Ένας εκπρόσωπος της Γκρέμιο θα έρθει στην Αθήνα να συζητήσει τα του συμβολαίου. Για αυτό όπως καταλαβαίνεται δεν γνωρίζω κάτι σχετικά», ενώ συνεχίζοντας είπε: «Είναι καλό που θα επιστρέψει στην Βραζιλία. Θα έχει περισσότερες ευκαιρίες απο ότι στον Παναθηναϊκό. Θα μάθει λιγότερα, αλλά θα επιστρέψει στην οικογένειά του, στους φίλους του, στη χώρα του».

Πηγή: gazzetta.gr