Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League με δηλώσεις του ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο τεχνικός της Μέταλιστ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις αφού είναι πιο έμπειρη ομάδα και βρίσκονται σε καλύτερο ρυθμό αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίρον Μάρκεβιτς στον Τύπο της Ουκρανίας:

Για το αν προτιμούσε την Ρούμπιν από τον Ολυμπιακό για αντίπαλο: «Οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κατάφερε να περάσει και εκεί πρέπει να σταθούμε. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας και καλούμαστε να τον αποκλείσουμε για να βρεθούμε στα προημιτελικά».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League: «Οι Έλληνες έχουν το προβάδισμα, καθώς έχουν πλούσια εμπειρία από τη συχνή τους παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και γενικότερα από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό».

Για το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Μέταλιστ για το Κύπελλο UEFA το 2008: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Γρήγορο και με σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη στο τέλος με το γκολ του Έντμαρ. Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν σκέφτομαι ακόμα τον Ολυμπιακό, αλλά το παιχνίδι με την Όμπολον. Θέλουμε πάντως να επαναλάβουμε την απόδοση που είχαμε στα παιχνίδια με τη Σάλτσμπουργκ».

Πηγή: sport-fm.gr