Τρεις είναι οι τάσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά από την πρόταση του Ανδρέα Δημητρέλου για τον νέο διακανονισμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε στους παίκτες να λάβουν τα οφειλόμενα σε δόσεις αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, μια πρόταση βρήκε υποστηρικτές αλλά και αρκετούς πολέμιους.

Σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχε προταθεί ένας διακανονισμός, οι παίκτες πλέον αποφασίζουν ο κάθε ένας μόνος του, και αντίστοιχα θα πράξει αυτοβούλως.

Υπάρχει μια «ομάδα» που είναι υπέρ της υπογραφής της πρότασης της διοίκησης. Σε αυτή εντάσσονται αρκετοί «παλιοί» ποδοσφαιριστές, που φέρονται να έχουν υπογράψει.

Η δεύτερη τάση που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι οι παίκτες που εμφανίζονται να αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο «ναι» και στο «όχι». Κάποιοι από αυτούς φέρονται να έχουν αντίθετη άποψη σε κάποια σημεία της πρότασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν… πλάτη και αυτή τη φορά, αλλά θέλουν να ασκήσουν πίεση προς την διοίκησης έστω για να βγάλουν κάτι παραπάνω από τους διοικούντες για το καλό της ομάδας.

Η τρίτη και τελευταία τάση που υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας συμπεριλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές που είναι απόλυτοι… «Δεν υπογράφω».

Φέρονται να αντιδρούν έντονα στην πρόταση που τους έγινε, και να μην πείθονται από όσα κι αν ακούν από διοικητικά «χείλη».

Μέχρι και αυτές τις ώρες εξελίξεις και διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα απαισιοδοξίας, καθώς υπάρχουν τα άτομα που βλέπουν ότι τα πράγματα είναι δυσοίωνα.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θέλουν υπογραφές αλλά τις υπογραφές που θέλουν να δουν δεν τις βλέπουν. Ο χρόνος πιέζει… Την Πέμπτη η αντιπροσωπία της ΑΕΚ πρέπει να παραδώσει έναν φάκελο στην UEFA αλλά, βάσει των δεδομένων, αυτών τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλά.

Και πώς να είναι όταν δεν πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο στο φάκελο που θα παραδώσουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μην έχει κάτι ουσιαστικό. Πρόκειται μάλιστα για ένα σημείο που το αναγνωρίζουν άνθρωποι της ομάδας σχολιάζοντας «είμαστε χαμένοι» λαμβάνονται υπόψη των δεδομένων που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr