Στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα ενταχθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου ο Κάρλος Τέβες, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά από, σχεδόν, τέσσερις μήνες. Τι στάση θα κρατήσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι, μέσα στο Μάρτιο.

Οι σχέσεις του 27χρονου επιθετικού με τη διοίκηση της Σίτι έφτασαν σε οριακό σημείο, με τον Τέβες να μένει εκτός ομάδας και να μετακομίζει στην Αργεντινή, από το Νοέμβριο και μετά.

Ωστόσο, η κατάσταση δείχνει να αλλάζει, με τον Τέβες να επιστρέφει στο Μάντσεστερ, την Τετάρτη, και να εντάσσεται στις προπονήσεις των «πολιτών».

Από την πλευρά του, ο Μαντσίνι έχει βάλει νερό στο κρασί του και είναι διατεθειμένος να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Αργεντινό άσο. «Όλοι ξέρουν ότι ο Κάρλος είναι παίκτης παγκοσμίου επιπέδου και, μάλλον, θα ήταν καλύτερα αν ήταν μαζί μας», τόνισε ο Ιταλός προπονητής, συμπληρώνοντας ότι εάν επιστρέψει έγκαιρα «θα μπορεί να α αγωνιστεί με την ομάδα τους τελευταίους 3 μήνες της σεζόν».

Ο Τέβες προπονείται μόνος του όλο αυτό το διάστημα και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να επανέλθει σε αγωνιστική ετοιμότητα.