Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της Skoda Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, ύστερα την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από τους Πειραιώτες και θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στις 15:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα και η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Στις 17:00 ο Άρης φιλοξενεί τον Εργοτέλη, θέλοντας να πλησιάσει την πεντάδα, και ο Λεβαδειακός παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το δεύτερο… μισό της 21ης αγωνιστικής

Ατρόμητος-Κέρκυρα (15:00, Novasports 2)

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Αστέρα και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ψάχνοντας ένα τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα. Από την άλλη πλευρά οι Φαίακες θέλουν ένα τρίποντο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε εδώ το preview.

Δόξα Δράμας–Παναιτωλικός (15:00 Novasports 3)

Στην Θεσσαλονίκη και το «παγωμένο» Καυτανζόγλειο η Δόξα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, λίγες ημέρες μετά το τρομερό παιχνίδι του Αγρινίου. Πολλές οι διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. Διαβάστε εδώ το preview.

Άρης-Εργοτέλης (17:15, Novasports 2)

Ανεπηρέαστοι από την διήμερη αποχή από τις προπονήσεις -αγωνιστικά και ψυχολογικά- αισιοδοξούν πως θα κατέβουν στον Άρη κόντρα στον Εργοτέλη. Καθρέφτης τους το «Κλεάνθης Βικελίδης», το απόγευμα της Κυριακής. Θα πετύχουν την 4η σερί νίκη στην Σούπερ Λίγκα ή θα επιτρέψουν στους Κρητικούς να «αποδράσουν» με το πρώτο «διπλό» από την έδρα τους. Διαβάστε εδώ το preview.

Λεβαδειακός–Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3)

Τέσσερις μέρες μετά την νίκη στην Τρίπολη, ο Λεβαδειακός υποδέχεται, στη Λιβαδειά, τον Αστέρα ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα τον ανεβάσει περισσότερο στη βαθμολογία. Από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν να ξεχάσουν το μεσοβδόμαδο αποτέλεσμα με μια νίκη. Διαβάστε εδώ το preview.

Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 3)

Να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Οι αρκετές απουσίες που έχουν οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρουν κανέναν αν η ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, για αυτό και η οδηγία του Φερέιρα είναι ένα γρήγορο γκολ.

Πηγή: sport-fm.gr