Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη εύκολη νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» γρήγορα το ματς και μπόρεσαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων εν όψει του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επανέλαβαν την εμφάνιση από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά τελείωσαν το χθεσινό ματς με την «Ένωση» στο 24ο λεπτό. Η ομάδα του Βαλβέρδε επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και μετέφερε την πίεση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν στο παιχνίδι με τους Ρώσους την προσοχή τους. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για τη Μόσχα, αφού χρειάζεται μερικές μέρες να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στη Ρωσία.

Χθες η UEFA αποφάσισε την αλλαγή ώρας της αναμέτρησης, όμως η διεξαγωγή της θα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Σέρβος διαιτητής Μάζιτς αναμένεται να μιλήσει με τους προπονητές των δύο ομάδων και θα τους ρωτήσει αν πιστεύουν ότι οι παίκτες του μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Αν οι δύο προπονητές συμφωνήσουν, τότε θα γίνει κανονικά το ματς στο «Λουζνίνι». Διαφορετικά, ο αγώνας θα γίνει την επόμενη μέρα, την Τετάρτη. Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να γίνει κανονικά η αναμέτρηση και να μην υπάρξει αναβολή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κέβιν Μιραλάς και του Γιάννη Μανιάτη. Ο Βέλγος επιθετικός (έχει σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ο διεθνής χαφ (έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο) θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ρούμπιν.

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στις 11:30 στου Ρέντη.

Πηγή: sport-fm.gr