Μόνο μπαλάρα δεν είδαν όσοι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Μπέργουικ με την Κάονυτενμπιθ, για τη League Two Σκωτίας (την αντίστοιχη Δ’ Εθνική). Η αναμέτρηση υπέρ της γηπεδούχου κρίθηκε με μια εκτέλεση πέναλτι στο 80ο λεπτό, έπειτα από μια χαρακτηριστική αδυναμία της άμυνας των φιλοξενούμενων να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους σε μια στημένη φάση.

Σε ένα κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή, ο Τζόρνταν Γκάρντεν έκανε «τσαφ» και δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα σε πρώτο χρόνο, τροφοδοτώντας ουσιαστικά αντίπαλο. Εκείνος, σημάδεψε από κοντά το δοκάρι, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε ξανά σωστά, αυτήν τη φορά από άλλον παίκτη της Κάουντενμπιθ.

Με την μπάλα να μένει σταθερά εντός περιοχής της ομάδας του, ο Γκάρντεν (το όνομά του σημαίνει Κήπος) αποφάσισε να συναντηθεί με το… φυσικό του στοιχείο, το χορτάρι, και να διώξει την μπάλα με τον πλέον απρόσμενο τρόπο. Βούτηξε με το κεφάλι για να πάρει την μπάλα από τα πόδια του Τζον ΜακΚένα και ενώ η φάση παιζόταν χαμηλά. Έτσι, κατάφερε να γκρεμίσει τον αντίπαλο και να του δώσει πέναλτι, το οποίο τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ.

Μετά από αυτήν τη φάση, καταλαβαίνει εύκολα κανείς γιατί η Κάουντενμπιθ είναι ουραγός της κατηγορίας.

Δείτε το βίντεο: