Διερευνητική επαφή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε-σύμφωνα με πηγές από τη Ρωσία-άνθρωπος του Παναθηναϊκού, για να μάθει τους όρους κάτω από τους οποίους θα μπορούσε να αποκτηθεί ο Νιγηριανός επιθετικός Μουσά Μααζού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ρωσική ομάδα αξιώνει ως «ενοίκιο» το ποσό των 500.000 ευρώ, αλλά και να καλύψει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος το συμβόλαιο του 22χρονου φορ, που είναι 600.000 ευρώ το χρόνο. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, μιας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο οι «πράσινοι» δύσκολα θα δεχτούν να δώσουν τόσα χρήματα για έναν παίκτη που προορίζεται για αναπληρωματικός. Επιπλέον ανασταλτικός παράγοντας είναι το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ορίζει ως οψιόν αγοράς του το… απλησίαστο ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ. Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Φράνκο Ντι Σάντο, ο 21χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο που ανήκει στην Τσέλσι και την περασμένη περίοδο έπαιξε δανεικός στην Μπλάκμπερν έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ.

Αποφάσεις για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα ληφθούν μετά τη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γόντικα, τον Νίκο Νιόπλια και τον Κάρλος Φρέιτας. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός φορ που θα μπορεί να αγωνιστεί κυρίως στην κορυφή της επίθεσης σαν «ρεζέρβα» του Σισέ και να έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, αν του ζητηθεί, και στα άκρα.

Πέραν του Μααζού, εξετάζονται και δυο-τρεις άλλες περιπτώσεις, στις οποίες δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται ο Κρίστιαν Νέμεθ, που ανήκει στη Λίβερπουλ και πέρυσι είχε παίξει στην ΑΕΚ. Ο Ιρένεους Γέλεν προτάθηκε, αλλά παρότι έχει τα στοιχεία που αναζητούν οι «πράσινοι», είναι πολύ ακριβός καθώς η Οσέρ αξιώνει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο Πολωνό.

Πηγή: ΣΠΟΡ FM