Τη νίκη που θα επιστρέψει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ψάχνει ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (14/10, 20:30) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Οι  Πειραιώτες θα ψάξουν το τρίποντο, προκειμένου να μην έρθει η πέμπτη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας ότι με το τέλος της 7ης αγωνιστικής θα έχουν μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Χθες, ο Τάκης λεμονής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ακόμη τρέχει η διακοπή λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής του αποφάσισε να πάει στο Ρέντη και να κάνει κανονικά το πρόγραμμά του, κίνηση που κέρδισε πολλούς στο Λιμάνι.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Νιγηριανός έχει μερικές ενοχλήσεις, οι οποίες δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ με τον τρόπο που δουλεύει θεωρείται δεδομένο ότι θα μπει σε φουλ ρυθμούς από μεθαύριο, Τετάρτη (11/10). Κοινώς, θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.