Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calcio.fanpage.it» υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού παρακολουθείται από τους Ρωμαίους, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν τη επιθετική τους γραμμή μετά τον τραυματισμό του Οσβάλντο και την παραχώρηση του Μποριέλο στη Γιουβέντους.

Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να φτάσουν στην πέμπτη, η οποία οδηγεί στην προκριματική φάση του Europa League της επόμενης σεζόν και για αυτό τον λόγο θέλουν τον Λέτο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν έχει πρόβλημα να παίξει πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.

Επίσης, παραθέτεται η καριέρα του (Λίβερπουλ, Ολυμπιακό) και ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο «Σέμπα» δεν θα έλεγε «όχι» σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τέλος, τονίζουν τις φετινές του επιδόσεις και τα 15 γκολ (και τις 7 ασίστ) που έχει σε 13 αγώνες του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr