Στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία ή Πορτογαλία) έχει στρέψει η διοίκηση του Άρη την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα, «κίτρινοι» απέκλεισαν γρήγορα το όνομα του Τάκη Λεμονή, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που ακούστηκε από την ελληνική αγορά. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν μία προσιτή – από οικονομικής άποψης – λύση προπονητή, ο οποίος θα δουλέψει στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά ακούστηκαν οι Αντόνιο Τάπια και Μανουέλ Λίγιο, όμως και αυτά αποκλείστηκαν. Το συγκεκριμένο θέμα έχει αναλάβει ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με δύο-τρεις προπονητές και δεν έχει αποκαλύψει τίποτα. Εκτός από την… λάτιν αγορά, στον Άρη έχουν προταθεί τεχνικοί και από την κεντροευρωπαϊκή αγορά.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τον νέο προπονητή μέχρι τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ώστε εκείνος να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Πρέπει να «πέσει» ο Κόκε

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Σέρχιο Κόκε να επιστρέψει στον Άρη, οχτώ μήνες από την αποχώρησή του. Το θέμα, όμως, είναι πως τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει στους «κίτρινους» και ο Ισπανός επιθετικός χρειάζεται να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει, επίσης, και η οφειλή του ποδοσφαιριστή προς την ΠΑΕ από την περσινή εξαγορά του συμβολαίου του (περίπου 550.000 ευρώ), ποσό που θέλοντας και μη θα μπει στην κουβέντα σε περίπτωση που το θέμα προχωρήσει τα κρίσιμα δύο 24ωρα που ακολουθούν.

Πηγή: sport-fm.gr