Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν να φτάνει επιστολή του πρίγκηπα Αλ Σαούντ, με την οποία θα ζητείται ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, έδωσε ο τελευταίος.

«Οποιεσδήποτε τραπεζικές εγγυήσεις, μπορούν να προσκομιστούν πριν αποφασίσει να επισκεφθεί την Ελλάδα ο ενδιαφερόμενος. Τότε, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και θα κανονιστεί ραντεβού για τις λεπτομέρειες», επισημαίνει ο Τζίγκερ.

Ουσιαστικά, η όλη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με πολλούς ενδιαφερόμενους από την Σαουδικη Αραβία, προφανώς έχει ενοχλήσει τον μεγαλομέτοχο, που δεν επιθυμεί να συναντηθεί με κανέναν εάν δεν δει απτές αποδείξεις.

Και όπως είναι λογικό, από την διαχείριση του θέματος ως τώρα από τον Αλ Σαουντ, προκύπτουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θέλει ο πρίγκιπας όντως να επενδύσει.

Για αυτό και θέλει ο Τζίγκερ πρώτα να δει τα λεφτά και να γίνει μετά το ραντεβού. Αφού όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, αυτός, είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για συναλλαγές. Διότι μέσω μιας αναγνωρισμένης τράπεζας, θα δοθεί η συγκεκριμένη εγγύηση πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα και στην συνέχεια, θα μπορεί να γίνει η οποία συνάντηση, για να συζητηθούν και οι λεπτομέρειες.

«Ο Βαρδινογιάννης έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να παραχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον βάλει λεφτά στην ομάδα και η πάγια θέση του στο ζήτημα αυτό, δεν αλλάζει», υποστηρίζουν οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν.

Πηγή: sport-fm.gr