Καλή η νίκη στο Γκρατς επί της Στουρμ, καλύτερο το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες της ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως επειδή η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει θέλουν να κλείσουν ιδανικά το 2011. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου την Κυριακή για το πρωτάθλημα και πρόκριση επί της Καλαμάτας για το Κύπελλο την Πέμπτη (22/12).

Ο τεχνικός της «Ένωσης» φρόντισε να στείλει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα. Μετά το «σιωπή και δουλειά» λίγα λεπτά έπειτα από τη νίκη στην Αυστρία, στη χθεσινή προπόνηση «απείλησε» με διακοπές στα… Σπάτα τους παίκτες του αν δεν σταθούν στο ύψος τους. «Έχουμε δύο ματς πριν φύγει η χρονιά και πρέπει να τα κερδίσουμε. Αν κάνουμε γκέλα με την Καλαμάτα, σκίστε τις άδειες και τα εισιτήρια που έχετε βγάλει για τα Χριστούγεννα», τόνισε ο 41χρονος προπονητής.

Επιστρέφει μόνο ο «Λύμπε»
Μόνο ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι διαθέσιμος από τους παίκτες που έχασαν τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αντίθετα εκτός παραμένουν Δέλλας, Λεονάρντο, Βάργκας, Λαγός και Γκούντγιονσεν, ενώ παρότι ο Καφές μπήκε χθες στο πρόγραμμα της ομάδας, δεν θα είναι στην αποστολή υπό το φόβο της υποτροπής μετά από τόσο μακρά απουσία από τα γήπεδα. Όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα είναι η ακόλουθη: Αραμπατζής, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Καράμπελας, Μάκος, Γεωργέας, Κάρλος, Μπέλεκ, Κλωναρίδης και Λυμπερόπουλος.

Δύο εβδομάδες… σιωπή
Συμπληρώνονται σήμερα δύο εβδομάδες από την ημέρα που εμφανίστηκε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος μεταφέροντας το ενδιαφέρον επενδυτή για την αγορά του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Ούτε οικονομικός έλεγχος έχει αρχίσει, ούτε υπάρχει κάποια «απτή» απόδειξη του ενδιαφέροντος, ωστόσο από την πλευρά της διοίκησης γίνεται λόγος για πραγματικό ενδιαφέρον και υπάρχει αισιοδοξία. Την ίδια ώρα, παρότι μπήκαν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών (από την πρώτη δόση του εμβάσματος του Νίκου Νοτιά), αυτά δεν αντιστοιχούν παρά μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των οφειλομένων. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περιμένουν πιο δραστικές λύσεις κι αν μετά τις γιορτές δεν υπάρξουν νεότερα, αναμένονται πιο δυναμικές αντιδράσεις από την προειδοποιητική ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.

Αποφασίζει η Έβερτον
Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λύση της Έβερτον και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση του προπονητή, Ντέιβιντ Μόγες, για το αν θα εισηγηθεί ή όχι την απόκτησή του. Ο νεαρός αμυντικός παρότι είχε συμφωνήσει για διετή επέκταση συμβολαίου δεν έχει υπογράψει και με τα υπάρχοντα δεδομένα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πηγή: sportfm.gr