Εντείνεται η ονοματολογία στον Ολυμπιακό τόσο για τη θέση του σέντερ φορ, που είναι σε άμεση προτεραιότητα, λόγω του «ναυαγίου» με τον Ντιεμερσί Μποκανί, όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις, με τον εξτρέμ και τον κεντρικό μέσο να βρίσκονται επίσης σε πρώτο πλάνο.

Χαμός για την κορυφή της επίθεσης

Ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς είναι αυτός που «παίζει» πιο δυνατά αυτήν τη στιγμή για τη θέση του κεντρικού επιθετικού. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν κάνει ήδη την πρώτη κρούση για τον παίκτη, ενώ την ίδια στιγμή, το «France Football» υποστηρίζει ότι ο σέντερ φορ της Καέν, Ιβάν Σαντίν, απέρριψε προσφορά των «ερυθρόλευκων». Για τον Κροάτη, τον οποίον γνωρίζει καλά ο Μπεσνίκ Χάσι, απαιτούνται περίπου 6-7 εκατ. ευρώ, πολλά παραπάνω χρήματα, δηλαδή, σε σχέση με αυτά που χρειάζονται για τον Σέρβο. Στο προσκήνιο ήρθε ξανά ο Στέφανο Οκάκα, με ελληνικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα ίσως μπει στο… τραπέζι ο δανεισμός του. Από την Αγγλία, αλλά μέσω… Βελγίου, έκανε την εμφάνισή του και το όνομα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, του βασικού επιθετικού της εθνικής Σερβίας και της Νιούκαστλ. Πάντως, για να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalnieuws», ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι «καρακάξες» αξιώνουν περίπου 15 εκατ. ευρώ για τον υψηλόσωμο φορ. Στους «ερυθρόλευκους» έχει προταθεί και ο Βέλγος επιθετικός της Πόρτο, Λορέν Ντεπουάτρ, τον οποίο γνωρίζει ο Χάσι από τη θητεία του στην Άντερλεχτ, αλλά από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι «δράκοι» θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Τέλος, από τη λίστα δεν έχει βγει ποτέ το όνομα του Απόστολου Βέλλιου. Μάλιστα, λέγεται ότι μπορεί ο διεθνής επιθετικός να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αν αποκτηθεί άλλος επιθετικός να επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Βεβαίως, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία βάση, εν αντιθέσει με το γεγονός ότι δεν αποκλείεται στον Πειραιά να καταφύγουν τελικά στην περίπτωσή του.

Και πάλι Καρσελά

Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει ακουστεί και λίγες φορές για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Μεντί Καρσελά. Για τον 27χρονο εξτρέμ, το γαλλικό «footmercato» και η «Marca» υποστηρίζουν ότι αναμένεται να φύγει από τη Γρανάδα. Όμως, ακόμη δεν είναι σίγουρο που θα καταλήξει. Για τον Μαροκινό ενδιαφέρονται και ομάδες όπως οι Μπέτις, Μάλαγα, Βαλένθια, Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Λυών. Πάντως, όποιος σύλλογος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει το ποσό της ρήτρας, που ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ.

Πάντα ψηλά του Οφόε

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι δεδομένο ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Χάσι ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του και ο Βέλγος φαίνεται να είναι προσωπική επιλογή του Αλβανού τεχνικού. Ο 28χρονος χαφ συνεργάζεται με τον Κριστόφ Ενροτέ, ο οποίος έχει καλή σχέση με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, κάτι που ίσως ανοίξει τον δρόμο για το Λιμάνι. Η Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, φέρεται να αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται αυτά τα χρήματα να δοθούν, για να γίνει και ένα μεταγραφικό «δώρο» στον Χάσι.