Για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, κατά προτίμηση και στα δύο, αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να επιθυμεί την προσθήκη ενός παίκτη που θα μπορεί να εναλλάσσεται στις πτέρυγες της γραμμής κρούσης με τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς στο συγκεκριμένο ρόλο δεν έχουν ανταποκριθεί ή θεωρείται πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία οι Αμπντούν, Μόνχε, Χαβίτο και Φετφατζίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», μία περίπτωση που πιθανώς να απασχολήσει τους πρωταθλητές είναι ο Μερβάν Τσέλικ, ο 21χρονος Σουηδός (τουρκικής καταγωγής) άσσος, που αγωνίζεται στην πατρίδα του με την Γκάις. Ο διεθνής εξτρέμ είχε 14 γκολ σε 27 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα και στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος. Επίσης έχει προταθεί ο Νίκολας Λοδέιρο, ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Ουρουγουανός άσσος του Άγιαξ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέτος έχει 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Πάντως οι όποιες αποφάσεις για μεταγραφική ενίσχυση θα ληφθούν από εβδομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιστρέψει για λίγο στην Αθήνα από το Λονδίνο και θα φύγει και πάλι στο εξωτερικό, έτσι η συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ανοικτό για Τάτο

Ο Ανδρέας Τάτος είναι πιθανό να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το Γενάρη. Ο δανεισμός του στον Ατρόμητο λήγει στο τέλος του μήνα και παρά τις αρκετές λύσεις στο χώρο του κέντρου είναι πιθανό να κληθεί στου Ρέντη και να μην επεκταθεί ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι. Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό, αφού δεν προκύπτει ομάδα για να τον αποκτήσει δανεικό.

Θέλει να φύγει ο Ζαραδούκας;

Ο Γιάννης Ζαραδούκας φέρεται δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και φημολογείται πως θα ζητήσει να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο 26χρονος μπακ δεν αγωνίζεται ακόμη κι όταν υπάρχουν απουσίες, όπως συνέβη στο ματς με την Κέρκυρα. Ο ίδιος βλέπει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες θα δει το Euro 2012 από την τηλεόραση, πάνω που φαινόταν να κερδίζει θέση στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr