Άδικη είναι σύμφωνα με τον Γκούτι η κριτική που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της απόδοσής του στο ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβιζιόν το περασμένο Σάββατο, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 3-1 από την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην μέσος της «βασίλισσας» τάχθηκε στο πλευρό του Πορτογάλου κάνοντας λόγο για αβάσιμη επίθεση.

«Το να αμφισβητείς τον Κριστιάνο είναι όπως όταν αμφισβητείται ο Μέσι όταν δεν παίζει καλά με την Εθνική Αργεντινής. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο αλλά αν κάνεις δύο άσχημα παιχνίδια στην σειρά, θα βρεθείς στο στόχαστρο. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά είσαι σαν θεός και κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση σου, αλλά το να πέσεις στα χαμηλά μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή» τόνισε αρχικά για τον πρώην συμπαίκτη του ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που στην συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας».

«Δεν είναι ότι ο Μέσι είναι καλύτερος. Αυτό που πιστεύω είναι ότι είναι ένα επίπεδο παραπάνω, υπό την έννοια ότι όποτε τον χρειάζεται η Μπαρτσελόνα, είναι πάντα εκεί, ειδικά στα σημαντικά παιχνίδια. Σε αυτό νομίζω ότι υστερεί ο Κριστιάνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ σημαντικός για την Ρεάλ, κάτι που δείχνει συνεχώς» πρόσθεσε.

Τέλος στάθηκε στις δυνατότητες της Ρεάλ Μαδρίτης. «Μπορεί να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά την γνώμη μου, μαζί με την Μπαρτσελόνα, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τη δεδομένη χρονική στιγμή» κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr