Από την ημέρα που έφευγε από τη Ρόμα και έπαιρνε τον δρόμο προς την Ίντερ, έμοιαζε δεδομένο ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα ψάξει να κάνει μεταγραφές από την πρώην του ομάδα. Πολλά ονόματα ακούστηκαν στην Ιταλία ότι θα μετακομίσουν από την πρωτεύουσα στο Μιλάνο, με τους Αντόνιο Ρούντιγκερ, Ράτζα Ναϊνγκολάν και Κώστα Μανωλά να «παίζουν» περισσότερο.

Όπως αναφέρεται στη γειτονική χώρα, ένα από τα χατίρια στον Σπαλέτι θα γίνει. Και αυτό αφορά την απόκτηση του Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός αμυντικός ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του πρώην τεχνικού των «τζιαλορόσι» και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Λομβαρδία. Η Ίντερ προσφέρει 25 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, αλλά η Ρόμα ζητάει 35. Κάπου στη μέση, λογικά θα τα βρουν…

Αντίθετα, για τον Ναϊνγκολάν οι Ρωμαίοι ήταν κάθετοι: ο παίκτης δεν πωλείται. Άλλωστε, ο Βέλγος είναι αυτός πάνω στον οποίον θέλουν να «χτίσουν» το νέο τους πρότζεκτ στη Ρόμα και το να τον δώσουν δεν αποτελεί επιλογή, όσα λεφτά κι αν δώσουν οι «μνηστήρες» του. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει για τις ομάδες εντός Ιταλίας, όπως η Ίντερ. Για σύλλογο του εξωτερικού, ίσως τα δεδομένα να είναι λίγο διαφορετικά, εάν το ποσό που θα τους προταθεί είναι… αστρονομικό.

Η εξέλιξη με τον Ρούντιγκερ δημιουργεί και νέα δεδομένα με τον Μανωλά. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα, με πολύ αυξημένες αποδοχές. Αυτό από μόνο του έδειχνε ότι βλέπει το μέλλον του στην ιταλική πρωτεύουσα. Εάν φύγει και ο Γερμανός στόπερ, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Έλληνα διεθνή να φεύγει «πακέτο» με τον Λεάντρο Παρέδες στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έναντι 50 εκατ. ευρώ, μόνο ως σενάριο με ιδιαίτερη φαντασία μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλωστε, ο Μανωλάς κοστολογείται τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ από τους «τζιαλορόσι» και ο Αργεντινός μέσος τουλάχιστον άλλα 20…