Ικανοποιημένος από την ηρωική προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Τότεναμ, σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ με μερικές βελτιώσεις είναι ικανός για μεγάλα πράγματα, αλλά και συνειδητοποιημένος πως η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξει άρδην εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι σε συνέντευξή του στην Ρουμανία.

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε…

Στο πώς προετοίμασε τους παίκτες του:
«Ακολούθησα το στυλ του Γένεϊ (σ.σ. αναγνωρισμένος Ρουμάνος προπονητής). Προτίμησα να μιλήσω όσο το δυνατό περισσότερο με τους παίκτες μου, παρά να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο. Έχουμε ορισμένα ποιοτικά στοιχεία, τα οποία, αν αναπτύξουμε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον».

Στο πως διαχειρίστηκε το παιχνίδι έπειτα από την αποβολή του Σταφυλίδη: «Είχαμε λειτουργήσει πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι τους είχα ζητήσει. Μετά ήρθε το πρώτο σοβαρό λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο πληρώσαμε ακριβά, με το πέναλτι και την αποβολή. Μετά το ημίχρονο χάσαμε το ρυθμό που είχαμε στο παιχνίδι μας. Μέχρι το τέλος περιοριστήκαμε σε μία ηρωική αμυντική παρουσία».

Στην εκ διαμέτρου αντίθετη παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
«Κόντρα στην Τότεναμ δώσαμε βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Το γεγονός ότι υπερισχύσαμε της Τότεναμ είναι θετικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να μένουμε μόνο σ’ αυτά τα θετικά στοιχεία, αλλά οφείλουμε να δούμε και κάποια άλλα λιγότερο πετυχημένα, όπως η αναποτελεσματικότητά μας στην επίθεση στα ματς του πρωταθλήματος».

Στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου:
«Στο match program του αγώνα με την Τότεναμ, είδα ότι υπήρχαν αρκετές σελίδες αφιερωμένες στον Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Χαίρομαι που ένας Ρουμάνος ποδοσφαιριστής παραμένει ακόμη σημαντικός για ένα σύλλογο όπως η Τότεναμ. Διάβασα και τα σχόλιά του και διαπίστωσα πώς μίλησε με πολύ καλό τρόπο για μένα και την θετική επίδραση που είχα στην καριέρα του. Αυτό με εντυπωσίασε και θέλω να τον ευχαριστήσω από την πλευρά μου».

Πηγή: sportfm.gr