Ένας ποδοσφαιριστής της Ξάνθης έχει μπει τόσο στο… ραντάρ τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της θρακιώτικης ομάδας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, του οποίου το όνομα ακούστηκε έντονα για τους «πράσινους» τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, από το «τριφύλλι» λένε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά… αλμυρός για τα επίπεδα του μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην ομάδα, ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει ο βασικός γκολκίπερ για τα επόμενα χρόνια. Άρα, δύσκολα στον Παναθηναϊκό θα πήγαιναν για την περίπτωση ενός παίκτη με υψηλό συμβόλαιο που μπορεί να ήταν και αναπληρωματικός.

Ο 28χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, πάντως, φαίνεται ότι απασχολεί και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών. Στο Λιμάνι έχουν Νο1 και αυτός είναι ο Στέφανο Καπίνο, αλλά θεωρούν ότι ως αναπληρωματικός πρέπει να είναι κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία, για να αποφύγουν τα… φαινόμενα της τρέχουσας σεζόν, ειδικά με τις γκέλες του Νίκολα Λεάλι.

Πριν από λίγο καιρό, πάντως, από τον Πειραιά ανέφεραν ότι την επόμενη σεζόν ο Καπίνο θα πλαισιώνεται από τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν πολύ καλός φέτος με τον Πανιώνιο που μπήκε στα πλέι οφ της Super League.

Πώς εμπλέκεται όμως και ο τρίτος «μεγάλος» της Αθήνας, η ΑΕΚ; Και στην Ένωση ψάχνουν για έναν τερματοφύλακα με εμπειρία, για να πλαισιώσει έναν εκ των Βασίλη Μπάρκα και Γιάννη Ανέστη, πιθανότατα και ως πρώτος.

Αυτήν τη στιγμή ο Ζίβκοβιτς δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «κιτρινόμαυρης» λίστας, αλλά με τα σενάρια που φέρνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ΑΕΚ, ίσως συνδεθεί το όνομά του στο μέλλον με τον σύλλογο. Άλλωστε, το καλοκαίρι θα είναι μακρύ…