Ήταν η ευκαιρία που αναζητούσε. Τελικά, την πήρε (καθυστερημένα για πολλούς) και έσπευσε να αποδείξει πως ούτε τη μπάλα ξέχασε, ούτε την «ερωτική» επαφή του με τα δίχτυα!

Ο Μάρκο Πάντελιτς άφησε έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες τους συμπαίκτες του να… ξεσκονίζουν τον πάγκο και ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού! Τα αποτελέσματα, γνωστά. Σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο επί της Δόξα Δράμας με 6-0!

Και για να μιλήσουμε με ημερομηνίες, αναφέρουμε τα εξής: Η τελευταία φορά που ο Μάρκο Πάντελιτς ξεκίνησε βασικός στο σχήμα του Ολυμπιακού ήταν στις 6 Μαρτίου του 2011! Ξανά εντός έδρας και… ξανά σκόρερ! Πριν εννέα μήνες, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχτηκαν τον Εργοτέλη, νίκησαν 3-0 και ο Σέρβος στράικερ είχε σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Από πότε είχε να σκοράρει δύο φορές σε ένα ματς; Πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω… Έντεκα μήνες! Επίσης, στο Φάληρο οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει του Πανσερραϊκού με 4-2. Ο διεθνής άσος άνοιξε το σκορ στον αγώνα και έδωσε στη συνέχεια το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2, προτού σημειωθεί στο τέλος το τέταρτο γκολ!

Από τη μεριά του, ο Φρανσίσκο Χαβίτο κατάφερε να βρει δίχτυα έπειτα ένα χρόνο και ένα μήνα! Ως παίκτης του Άρη ακόμα στις 30/10/2010, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των Θεσσαλονικιών επί του Ατρομήτου με 2-0. Στην αναμέτρηση με τη Δόξα, ο Χαβίτο μπήκε πρώτη φορά στο γήπεδο βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας μόλις τη 2η επίσημη εμφάνισή του (είχε μπει αλλαγή στο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη).

Πηγή: sday.gr