Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ μίλησε στον ρεπόρτερ της SportDay, Παναγιώτη Αρωνιάδη, για την προσπάθεια του να βρει «συμπαίκτη» στη Νέα Υόρκη και για την αντίθεσή του στις συζητήσεις του Αδαμίδη με τη Sabanci.

Εμφανώς κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και βυθισμένος στις σκέψεις του, ο Νίκος Νοτιάς αποχωρούσε βιαστικά από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Ο τελευταίος που θα περίμενε ή θα ήθελε να δει ήταν ένας δημοσιογράφος. Γι αυτό και όταν άκουσε κάποιον να τον φωνάζει, δε σταμάτησε να βηματίζει γοργά και απλώς γύρισε απορημένος το κεφάλι του.

Η SportDay και το sport-fm.gr υποδέχτηκαν στις 09.30 το πρωί της Τετάρτης τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ που έλαμπε δια της απουσίας της από το «Ελ. Βενιζέλος». Κανείς δε φρόντισε να παραλάβει τον άνθρωπο από τις διαθέσεις του οποίου εξαρτάται το άμεσο μέλλον του συλλόγου.

Αυτό το βάρος προβληματίζει έντονα τον Χιώτη εφοπλιστή, κυρίως διότι η λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι δύσκολη. Το παραδέχεται και ο ίδιος. «Η αλήθεια είναι πως έψαξα να βρω συμπαίκτη στη Νέα Υόρκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο», μας είπε ειλικρινά προβληματισμένος και συνέχισε: «Eκεί η νοοτροπία είναι διαφορετική. Δεν ξέρουν τι είναι η ΑΕΚ. Κοιτούν τα νούμερα. Με 4.000 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Δεν βλέπει προοπτική ο άλλος για να μπει».

Στη λογική απορία «και τώρα τι γίνεται;», ο Χιώτης εφοπλιστής ήταν ακόμα πιο βαθιά και ειλικρινά προβληματισμένος: «Θα δούμε στη Γενική Συνέλευση». Όντας γενικότερα χαμηλών τόνων και… αλλεργικός με τη δημοσιότητα ο Νοτιάς ήθελε να χαμηλώσει τους τόνους και να μην τοποθετηθεί για όσα ακούγονται. «Ξέρεις ότι ακούγονται και γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», μας επεσήμανε.

Η μοναδική φορά που «φουρτούνιασε» ήταν όταν η κουβέντα πήγε στη Sabanci. «Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις, ήταν κάτι που έκανε ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και θα τα συζητήσουμε στη Γ.Σ.». «Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με τους Τούρκους», τον ρωτήσαμε. Μας κοίταξε λοξά δαγκώνοντας τα χείλη του και είπε με νόημα; «Δε χρειάζεται ούτε να το ρωτάς αυτό. Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;».

Λίγο πριν αποχωρήσει, με ταξί, για το ξενοδοχείο του, ο Νίκος Νοτιάς μας ξεκαθάρισε πως δεν είχε κανονίσει να μιλήσει με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του. Σχετικά με την δραστηριοποίηση των παλαιμάχων για σχηματισμό νέας διοίκησης, μας είπε: «Ο Θωμάς (σ.σ. Μαύρος) είναι ο Θωμάς. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει. Με τον Μανωλά η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ». Μπήκε στο ταξί. Έκλεισε την πόρτα και έφυγε. Αν λέει κάτι αυτό όλη την ημέρα της Τετάρτης δεν επισκέφτηκε τα Σπάτα. Το δικό του δημιούργημα. Απέφυγε τις συναντήσεις. Τις έχει προγραμματίσει για σήμερα…

Πηγή: sportfm.gr