Στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα έχει τον Ρούντολφ Γκέργκελι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Ούγγρος επιθετικός προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι η ώρα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έχει φτάσει.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, εκτός από τους Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Καραγκούνη.

Όσον αφορά τα πλάνα του 65χρονου προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Μπροστά του θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Ζέκα και τον Κουίνσι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κλέιτον και ο Λέτο. Μετά από πολύ καιρό θα είναι στην αποστολή ο Ρούντολφ, ο οποίος δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση.

Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις τακτικής, δίτερμα με τρία γκρουπ εναλλάξ και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Πηγή: sportfm.gr