Την έντονη ενόχληση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προκαλέσει η στάση που κρατά ο Πάνος Μπιτσαξής στο θέμα με τη χορήγηση εισιτηρίων για το παιχνίδι της ομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παρά την επιστολή της ΠΑΕ ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού δεν απάντησε προς τους Πειραιώτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αρνητική στάση της Πολιτείας, προφορικά μέσω της Σούπερ Λίγκας.

Βάσει της ενημέρωσης αυτής, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού υποστηρίζει ότι η αστυνομία είναι κάθετη ενάντια στην χορήγηση εισιτηρίων και πως αυτός δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει κάτι.

Φυσικά και η εξέλιξη αυτή στον Πειραιά έχει φέρει μεγάλο εκνευρισμό καθώς αναφέρουν ότι ο μόνος που μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση είναι ο ίδιος ο κ. Μπιτσαξής, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Εκτός αυτού, θεωρούν ότι πρόκειται για μια μεγάλη αδικία απέναντι και στους οπαδούς της ομάδας αλλά και στη ΠΑΕ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση είχε δοθεί άδεια στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια αλλά και σε αυτούς άλλων ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί της ομάδας σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ειδικά μετά από το διπλό στη Μασσαλία.

Βάσει νόμου εφόσον συμβεί το οποιοδήποτε στις κερκίδες του γηπέδου της Τρίπολης ο Ολυμπιακός θα είναι υπόλογος και… υποψήφιος για τιμωρία. «Αντίθετα, εμείς ζητάμε να βρεθούν οπαδοί μας σε κερκίδα που θα παραχωρήσει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης που έχει συμφωνήσει στη χορήγηση», λένε στον Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι έχουν εκφράσει την πρόθεση να βοηθήσουν και με την ασφάλεια του γηπέδου, μέσω υπαλλήλων σεκιούριτι.

Πρόκειται για μια απόφαση και μια τακτική που «μπορεί να βάλει μπουρλότο σε ένα πρωτάθλημα που κυλά αρκετά καλά» λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας, καθώς υποστηρίζουν ότι ο κίνδυνος για επεισόδια είναι μεγαλύτερος εάν –βάσει αυτών των δεδομένων- πάνε στην Τρίπολη οπαδοί της ομάδας αναμεμειγμένοι με άλλους οπαδούς, και όχι σε κερκίδα που παραχωρεί ο Αστέρας που όλα θα είναι ελέγξιμη η κατάσταση.

Μάλιστα, σχετικά με πληροφορίες που έφερναν τον κ.Μπιτσαξή να απαντά στο έγγραφο, ο Ολυμπιακός αναρωτιέται “πότε” θα έπρεπε να έρθει η απάντηση καθώς το πρόβλημα υφίσταται εδώ και ημέρες και ο γγ.Α έχει στα χέρια του την επιστολή από την Τρίτη. Ακόμη κι έτσι οι “ερυθρολεύκοι” επιμένουν ότι ο μόνος αρμόδιος, βάσει νόμου, για να απαντήσει είναι ο γ.γ.Αθλητισμού, ενώ μεγάλο μερίδιο έχει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ.Παπουτσής.

«Βάζουν μπουρλότο», δηλώνουν άνθρωποι της ΠΑΕ, που ξεκαθαρίζουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν την ομαλή παρουσία των οπαδών της ομάδας στην κερκίδα του γηπέδου της Τριπόλεως. «Με τις αποφάσεις αυτές δεν προστατεύεται η δημόσια Τάξη», υποστηρίζουν.

Πηγή: sportfm.gr