Να κοιτάξουν μπροστά και στα παιχνίδια που έρχονται ξεχνώντας το ντέρμπι, προέτρεψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους ποδοσφαιριστές του.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού», με μια ομιλία προς τους παίκτες είπε πως θεωρεί ότι τώρα έρχονται τα δύσκολα, με τις ομάδες που κλείνονται και δεν αφήνουν χώρους να κάνουν οι «πράσινοι» το παιχνίδι τους.

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Τελείωσε και μην το σκέφτεστε. Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί πρέπει να παραμείνουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι «πράσινοι» στα επόμενα παιχνίδια με τις ασθενέστερες ομάδες, αρχής γινομένης από αυτό με τον ΟΦΗ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ένα ματς που είναι πιο δύσκολο από το ντέρμπι, όπως και όλα τα παιχνίδια με τις θεωρητικά “μικρές” ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας και κλείνονται και δεν μας αφήνουν χώρους. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και σε τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του 65χρονου προπονητή.

Πηγή: sportfm.gr