Η στήλη «Παρασκήνια» σας βάζει σε ρυθμούς ντέρμπι. Διαβάστε για τον νεότερο σκόρερ στις αναμετρήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και για τον Κουίνσι.

Ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού παραμένει ο Γιώργος Βαΐτσης, με το γκολ που είχε σημειώσει στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-1 στο ΟΑΚΑ, στις 16 Μαρτίου 1986. Ο Αρτινός κυνηγός ήταν τότε 18 ετών και 228 ημερών και παρότι αγωνίστηκε άλλα πέντε χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, δεν ευτύχησε να ξαναβρεί δίχτυα σε ντέρμπι με αντίπαλο το «τριφύλλι». Το ρεκόρ του Βαΐτση δεν απειλείται φέτος -εκτός κι αν γίνει το απίθανο και σκοράρει… ο Καπίνο. Ο τελευταίος που το απείλησε ήταν ο Σωτήρης Νίνης.

«Βάλε γκολ»

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Κουίνσι. Το καλοκαίρι ο δανεισμός του από την Αλ Σαντ αντιμετωπίστηκε με επιφυλακτικότητα, αλλά ο Φερέιρα έχει ήδη δικαιωθεί με την επιλογή του. Μέσω του twitter οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον Κουίνσι και του ζητούν να σκοράρει κατά του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες ημέρες του γράφουν: «Είσαι εξαιρετικός, συνέχισε ακόμη καλύτερα. Τις καλύτερες ευχές από την Κέρκυρα. Φίλος του Παναθηναϊκού», «Είσαι εξαιρετικός παίκτης. Σεβασμός. Ταχύτατος με φοβερή ντρίμπλα. Να σκοράρεις». Ο Κουίνσι ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τα καλά τους λόγια και εκείνοι τον προέτρεψαν να βάλει γκολ κατά του Ολυμπιακού: «Να βάλεις όσα περισσότερα γκολ μπορείς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς τους φιλάθλους. Εμείς πρέπει να σε ευχαριστούμε για το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζετε».

Πηγή: sday.gr