Την πρώτη του νίκη μετά την τέταρτη αγωνιστική θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ισοπαλίες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εμφάνιση επί της Σάμροκ Ρόβερς και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα έρθουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις ο Λάζλο Μπόλονι, οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν όπως στο Δουβλίνο και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιάς και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Σνάουτσνερ (ή Αποστολόπουλο), Τσιρίλο, Μαλεζά και Λεονάρντο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Αρίας και ο Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια τον Γεωργιάδη και τον Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φωτάκης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Σπαντάτσιο, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Τσουκαλάς, Λίνο, Ετό, Κοντρέρας, Ιβιτς και Αθανασιάδης.

Προϊστορία

Για πέμπτη φορά θα επισκεφτεί τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη νίκη του. Στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις μετρά μία νίκη, μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν στις 05 Απριλίου 2009, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 0-2 χάρη σε γκολ του Αναστασάκου και του Κονσεϊσάο.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

11-09-2010 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
13-09-2009 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 (62΄ Tσέζαρεκ – 48΄ Φωτάκης)
05-04-2009 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 (16′ Αναστασάκο, 80′ Κονσεϊσάο)
02-12-2007 Αστέρας Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 (15′ Φιλομένο, 65′ Τσέζαρεκ)

Πηγή: sport-fm.gr