Θέμα ωρών είναι η έκδοση του διαζυγίου του Άρη με τον Σάκη Τσιώλη. Μέσα στην ημέρα θα γίνει το ραντεβού του Καρδιτσιώτη τεχνικού με τη διοίκηση και θα λυθεί μία συνεργασία που άρχισε ιδανικά, αλλά φέτος δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, και οι συνεργάτες του αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη έχοντας επικεντρωθεί στην αγορά του εξωτερικού. Στόχος είναι να συμφωνήσουν το ταχύτερο δυνατό με κάποιον προπονητή, αφού ακολουθεί ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και είναι αναγκαία η συγκομιδή βαθμών.

Πέραν των εμφανέστατων αγωνιστικών προβλημάτων, ο Άρης συνεχίζει να ταλανίζεται και από τραυματισμούς. Στη μακρά λίστα έρχονται να προστεθούν μετά τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ και οι Κώστας Καπετάνος και Ντάρσι Νέτο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και ο δεύτερος θλάση στους προσαγωγούς. Αμφότεροι θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις και σε πρώτη φάση είναι σχεδόν βέβαιο πως χάνουν το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: sport-fm.gr