Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει η Παρί Σεν Ζερμέν αφού πλέον δεν είναι ο σύλλογος αυτός που κοιτάει παίκτες, αλλά οι παίκτες αυτοί που παρακαλούν τη γαλλική ομάδα να τους αποκτήσει. Μετά τον Αντέλ Τααράμπ της Παρί Σεν Ζερμέν, το… μικρόφωνο πήρε ο Κόλο Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι και αυτοπροτάθηκε στην Παρί!

Ο Ιβοριανός αμυντικός των «πολιτών» μετά την πολύμηνη αποχή του από την αγωνιστική δράση εξαιτίας του θετικού δείγματος ντόπινγκ (που αποδείχτηκε ότι οφειλόταν σε χρήση ουσιών για αδυνάτισμα), έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Σίτι.

Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε καν σαν αλλαγή και έτσι όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεχτεί μία δελεαστική πρόταση, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα με ενδιέφερε μία τέτοια προοπτική, γιατί ο ανταγωνισμός στη Σίτι είναι μεγάλος. Αν εμφανιστεί κάποιο όνομα όπως η Παρί θα είναι ευκαιρία. Με τόσους καλούς παίκτες που έχουν αποκτήσει ασφαλώς θα ήθελα να πάω και εγώ. Θα τους άκουγα τι έχουν να μου πουν. Δεν είμαι φυσικά ο μόνος ενδιαφερόμενος. Πολλοί θα ήθελαν να παίξουν στην Παρί. Δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και οι φιλοδοξίες των ιδιοκτητών».

Πηγή: sport-fm.gr