Δικαιωμένος από την αντιμετώπιση που έχει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αισθάνεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως έλεγε στους συνεργάτες του μετά τη νίκη (4-0) του Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν στάθηκε στη σπουδαία εμφάνιση των παικτών του, αφού θεωρεί πως τώρα έρχονται τα δύσκολα ματς για την ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι στις επόμενες τρεις αγωνιστικές οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ (30/10, εκτός), ΑΕΚ (06/11, εντός) και Ολυμπιακό (19/11, εκτός).

Για το επευφημίες του κόσμου στο πρόσωπό του

«Είναι μία αναγνώριση της δουλειάς που κάνω όχι μόνο εγώ, αλλά και οι παίκτες μου. Προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»

Για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα

«Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα δύσκολα ματς που έρχονται για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και να ανεβάσουμε κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας. Θέλω να έχουμε διάρκεια, αυτό μετράει».

Για το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί στο ΟΑΚΑ

«Η κατάσταση στην χώρα είναι δύσκολη, ο κόσμος έχει δικαίωμα να αντιδρά. Με κόσμιο, βέβαια, τρόπο. Αυτό συμβαίνει παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα κι όλοι θα πρέπει να κατανοήσουν τα προβλήματα του κόσμου».

Για το τι είπε στους παίκτες

«Κάνατε εκπληκτικό παιχνίδι (με τον Εργοτέλη). Εχετε μιάμιση μέρα να ξεκουραστείτε. Ευχαριστήθηκε ο κόσμος κι αυτό είναι σημαντικό».

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό ρεπό τους. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Ρούντολφ για το ντέρμπι (30/10) με τον ΠΑΟΚ, ενώ η συμμετοχή του Βύντρα στο συγκεκριμένο ματς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Στη διάθεση του …χρονου προπονητή τίθενται ο Τοτσέ και ο Βιτόλο. Για μία-δύο μέρες ο Μπουμσόνγκ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να δώσει το παρών στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πηγή: sport-fm.gr