Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Κωστένογλου στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας προπονητής είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Τραϊανό Δέλλα να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να δηλώνει «παρών» για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός της Ένωσης έχει χάσει προπονήσεις γεγονός που καθιστά δύσκολη την συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Νίκος Κωστένογλου, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της έκπληξης. Η συμμετοχή του Δέλλα στην αποστολή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ ο Πολ Κατσέτης προπονήθηκε ατομικά υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Αγιασμός τελέστηκε πριν την έναρξη της προπόνησης μετά από επιθυμία του Νίκου Κωστένογλου. Ο πατήρ Γεώργιος, γνωστός για τα φιλαοαεκτζίδικα αισθήματα του έδωσε τις ευχές του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για νίκα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στην οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή.

Πηγή: sportfm.gr